Nyheter

 

Velkommen til vår første bloggpost! Vi har bestemt oss for og blogge for våre kunder slik at dere kan få lettere informasjon om produkter, behandlinger og gode hudpleie og skjønnhets tips fra oss.

Min Hudklinikk tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie, klassisk hudpleie, fotpleie, hudproblemer og skjønnhetsbehandlinger.

Produktene vi bruker er Elixir Cosmeceuticals og Me Line. Det er to gode hudpleie serier som har god effekt og gir deg resultatet du vil se og kjenne! Vi vil senere skrive innlegg om hver av disse.

Vi holder oss oppdaterte slik at vi alltid kan tilby det som nyeste og beste på markedet. Vi vil alltid sørge for at kunden er i fokus og at vi har nok kunnskap og erfaring så kunden kan føle seg trygg hos oss.

Vi er så heldige og ha så mange fine kunder ikke bare fra Løren men blant annet også Økern og Hasle. Vi setter stor pris på de som ønsker å komme til oss og spesielt de som velger oss selv om det er lengre reisevei!

Vi gleder oss enormt til å kunne hjelpe dere her på vår blogg og håper både nye og gamle kunder kan finne dette nyttig.

Read more

Som Jokke & Valentinerne synger: «Her kommer vinter’n. Her kommer den kalde fine tida!» – og med den kommer også jula. Nazimah fra Min Hudklinikk gir oss tips til årstiden – ikke minst til julebordsesongen.

 

Vinterhalvåret her oppe i nord er en kraftfull årstid med mye vær og vind. Ettersom luften er tørrere og vi holder oss mer innendørs, er det alfa omega for hår og hud med litt ekstra pleie og fuktighet. Og snart er det jul og julebordsesong! Skal det da være feil å pynte seg litt ekstra? Svaret er nei – og hva med å unne seg en time eller to med rent velvære?

Vi slo av en prat med våre lokale fagfolk på området. Først ut er daglig leder for «Min Hudklinikk», Nazimah Latif.

– Norsk vinter krever at du tar godt vare på kropp og sjel. Klimaet her tørker ut huden. Ikke minst fordi vi er mer inne, fyrer peisen og setter på varmeovner, vil huden trenge mer fuktighet. Nå har vinterproduktene våre kommet, så det er bare å ta en tur innom. Vi guider og hjelper deg med det du måtte trenge.

Nazimah, som alltid er like blid og imøtekommende, tipser oss for eksempel om at det er viktig å bruke solfaktor når sola titter frem – også på vinteren. Sola kan være veldig sterk, og vi nordboere har som regel mindre pigmenter enn folk som bor lenger sør. Hennes anbefaling er at du smører deg ofte, gjerne med lav faktor.

– Høyfaktor-krem har faktisk mye kjemikalier som kan skade huden din.

Vinter betyr jo også at vi nærmer oss julebordsesong. Har du noen gode tilbud til lørenbeboerne?

– Førjulstiden kan by på mye mas og jag. Noen og hver kunne kanskje trenge å stresse ned med litt massasje? Ut hele november har vi tilbud på 15 minutters massasje for bare 150 kroner (kan kun kjøpes én gang).

Og skal du pynte deg til julebordet? Ja, da kan vippeløft og manikyr gi deg den ekstra lille piffen, avslutter Nazimah.

Du finner tips om ulike behandlinger – alt etter ønske og behov – på http://minhud.no/.

Read more

Møt lørenbeboerne Amela og Simone. De vant Facebook-konkurransen vi hadde i samarbeid med Min Hudklinikk – og jentenes svar på spa-behandlingen er entydig: Terningkast seks!

Fredag 14. september var altså dagen for litt luksus og selvpleie for småbarnsmødrene fra Løren. Og ingenting er jo bedre enn det, i en ellers så hektisk hverdag.

Hva slags behandling fikk dere, og ga det mersmak?

– Vi fikk deilig Hydrafacial ansiktsbehandling og manikyr. Det var helt utrolig! Og hvilken service du får på denne klinikken! Her tilpasser de behandlinger til den enkeltes ønsker og behov – og så er de så kunnskapsrike. Du får virkelig følelsen av å være godt ivaretatt, hos folk som vet hva de snakker om. Stiller du et spørsmål får du utfyllende og gode svar, sier tvillingmammaen Amela – som nettopp har flyttet til Løren.

– Ja, vi flyttet hit i juni, og jeg syns det er så flott å kunne ha slike servicetilbud som Min Hudklinikk i umiddelbar nærhet av hjemmet mitt. Ingen tvil om at jeg skal tilbake å ta flere behandlinger her. Har også satt i gang jungeltelegrafen, og fortalt venninnene mine om stedet. Jeg kan virkelig anbefale et besøk i denne oasen av velvære, avslutter en storfornøyd Amela.

vipper og bryn

 

Tvillingmamma nummer to, Simone supplerer:

– Det er som om jeg skulle sagt det selv. Dette var helt topp! Behandlingen var helt perfekt for min hud, og det som er så fint er at de nå også har fått flere tilbud jeg kunne tenke meg å benytte meg av. For eksempel behandling av vipper og negler. Veldig deilig å ha et slikt tilbud i nabolaget, og slippe å reise helt til byen.

Klinikken som ligger i Lørenveien 44 tilbyr det ypperste innen hudpleie, og har et mangfold av behandlinger. Siste tilskudd på «menyen» er flere forskjellige typer massasje. Enten du har vondt i ryggen … eller kanskje bare trenger å myke opp stive skuldre etter en lang arbeidsdag.

Her handler det om høy kompetanse, velvære i innbydende lokaler og sist, men ikke minst – god service!
Les hele artikkelen her

Bestill time her
Read more

Vi gir deg den beste behandlingen

I tillegg til generell hudpleie, vil den nye hudklinikken på Løren tilby alt fra laserhårfjerning, microneedling, kjemisk peel, voksing, farging av vipper, til medisinsk behandling, botox og filler injesering – og til og med sminking til bryllup og fest, utført av makeupstylist Saima. Velkommen!

Bestill time her
Read more

Et lenge etterlengtet tilbud er endelig tilbake på Løren. 1. juni åpnes en ny hudklinikk i Lørenveien 44. Her er god kundeservice alfa omega.

– Ja, vi gleder oss stort over å kunne tilby Lørens befolkning det ypperste innen hudpleie. I første omgang blir vi tre ansatte, som alle har lang erfaring og høy kompetanse på ulike felt innenfor hudpleie, forteller eier og daglig leder Nazimah Latif (40).

I tillegg til generell hudpleie, vil den nye hudklinikken på Løren tilby alt fra laserhårfjerning, microneedling, kjemisk peel, voksing, farging av vipper, til medisinsk behandling, botox og filler injesering – og til og med sminking til bryllup og fest, utført av makeupstylist Saima.

Saima har jobbet med make-up i mange år, og har den erfaringen som skal til for kanskje å roe ned en spent og forventningsfull brud – og gi henne den beste «looken» på hennes store dag. I tillegg utfører hun voksing, fuktighetsbehandling og sist, men ikke minst; napping med tråd av overleppe og bryn.

Og mens sjefen for klinikken, Nazimah, primært skal ta seg av avansert hudpleie, som laserhårfjerning – og det med markedets beste maskiner, samt alt det administrative – er det kosmetisk sykepleier Neda som har ansvaret for injeksjonsbehandlinger.

Nazimah er definitivt rett dame på rett plass. Helt siden 2008 har nemlig den blide og svært så imøtekommende damen fra Vestli i Oslo vært i faget. Tidligere drev hun den anerkjente Oslo Hud & Laser klinikk på Linderud, og nå starter hun altså en flunkende ny klinikk på Løren.

Lite er overlatt tilfeldighetene når Lørens nye hudklinikk åpner dørene 1. juni klokken 18.00. Som seg hør og bør blir det en «grand opening», med mange gode tilbud du ikke vil gå glipp av.

Vi gratulerer Nazimah og hennes medarbeidere med nyåpningen, og ønsker dem hjertelig velkommen til nabolaget!

Bestill time her 
Read more

Trenger du eller din kjære omsorg i førjulstiden?

Gi bort et gavekort eller unn deg selv lindring for smerter i nakke og skuldre i en tid hvor du har mye å tenke på.

45 minutter dyp massasje med fokus på triggerpunkter og vondter kr. 690,-

Edvard Cernei er utdannet muskelterapeut og idrettsmassør.

Han er massør for toppidrettsutøvere i inn og utland, og jobber tverrfaglig med lege og kiropraktor og behandler både kroniske og akutte muskelsmerter, og benytter forskjellige teknikker i behandlingen.

Read more

Sett av kun 40 minutter av din dyrebare tid og se forfrisket ut.

Maximal boost for tørr hud, linjer og porer og det beste av alt, – du kan gå rett på fest etterpå!

Boost huden med Hydrafacial kr 1550,-

Førjul kampanje kr 1250,-

Read more

Hydrafacial

Vi er først ute med HydraFacial, den ultimate ansiktsbehandling som reduserer porer og renser i dybden. passer for alle aldre.

Hudhelse trenger ikke være komplisert.

Vi vet at tid er verdifullt, derfor har Hydra Facial MD utviklet effektivt en ansiktsbehandling som tar 30 minutter 1 gang pr. måned for maksimalt resultat, til minimum av tid. Visste du at etter fylte 20 år produserer vi 1% mindre kollagen pr. måned?

HydraFacial er en Hydro Peel som er helt unik, huden får en dyp peel hvor den etterpå fylles med vitale næringsstoffer som inkluderer antioksidanter, peptider og hyaluronsyre. Dette finnes naturlig i huden, men taper seg med årene både ved alder og ytre miljøpåvirkninger. Du ser umiddelbart forskjell på huden din etter kun én behandling.
Vil du vite mer, gå inn på www.hydrafacial.com

Ta vare på huden din, det er lettere å forebygge enn å reparere!

Se video her:

Read more