Laserhårfjerning menn

Min hudklinikk tilbyr en smertefri og skånsom hårfjerning med laser utført av helsepersonell med lang erfaring. Det er en rask og effektiv prosedyre utført med verdensledende teknologi gjennom nyheten Soprano Titanium laseren. Våre spesialister har flere års erfaring noe som resulterer i god effekt uavhengig av hudtype.

Hårfjerning med laser (Soprano Tinium)

Min hudklinikk tilbyr en av markedets beste laserbehandlinger som blir utført av helsepersonell med lang erfaring. Det er en rask og effektiv prosedyre utført med gullstandard laseren Soprano ICE. Våre spesialister har flere års erfaring noe som resulterer i god effekt uavhengig av hudtype.

Det brukes mye tid på barbering eller annen type hårfjerning. Årsaken til dette er svært individuell, og spennet strekker seg fra estetiske grunner til faktiske plager med hårvekst. Hos oss i Min Hudklinikk bruker vi den anerkjente diodelaseren Soprano Titanium for fjerning av uønsket hår. Det finnes mange grunner til at vi bruker denne maskinen fremfor andre.

Den er blant det nyeste og beste på markedet, den gjør en grundig jobb for langtidsreduksjon av hårvekst i ansikt og på kropp, den kan kun brukes av godkjent helsepersonell, man opplever mykere hud året rundt etter behandling, den passer til alle hudtyper og den kan behandle alle områder på kroppen (med unntak av rundt øynene).

Før selve hårfjerningen med laser ønsker vi at du har en konsultasjonstime. Dette virker nyttig både for deg som kunde og for oss som behandlere, og er for å kartlegge dine ønsker og sette dem sammen med et behandlingsforløp designet for deg og din hud.

Selve behandlingen foregår ved at laserstrålen sin energi varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten slik at hårroten kan ødelegges. Maskinen vil kjøle ned huden samtidig som den gradvis varmer hårroten, dette gjør at behandlingen nærmest er smertefri i motsetning til mange andre hårfjerningsteknikker. Noen opplever at huden og hårsekkene reagerer i form av irritasjon etter en behandling, området kan bli rødt og føles noe solbrent. Dette er helt normale reaksjoner, og de forsvinner igjen etter kort tid.

Etter hver behandling vil mellom 10-25% av hårene forsvinne, og allerede etter 6 uker vil det være mulig å se de første tydelige resultatene gjennom at hårene vokser tregere og til slutt faller av. Et forventet sluttresultat ved bruk av denne teknikken og maskinen vil være 90% permanent hårreduksjon. Det er nødvendig med flere behandlinger, vi i Min Hudklinikk sier at 6-9 behandlinger vil være nok.

Hvis du vurderer behandling er det noen ting vi i Min Hudklinikk mener det kan være greit at du vet før behandlingen:

 • Vi anbefaler ingen sol, solarium eller selvbruningskrem 4 uker før og etter behandling.
 • Voksing eller napping bør avsluttes de siste fire ukene før behandling ettersom laseren kun virker på hårsekker med hår.
 • Området som skal laserbehandles må være nøye barbert.
 • Hudkremer som inneholder fruktsyrer, A-vitaminsyre osv. bør ikke brukes de siste dagene før behandling.
 • Dersom du bruker medisiner som gjør huden ømfintlig for lys kan dette øke risikoen for brannsår, og det anbefales derfor ikke.
 

Se tilbudspriser for hårfjerning med laser

Priser per behandling
 • HEL RYGG & SKULDRE Pris 3600,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 2520,-

 • RYGG, SKULDRE & OVERARMER Pris 4500,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 3150,-

 • RYGG SKULDRE BRYST MAGE & OVERARMER 7500,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 6020,-

 • BRYST Pris 2400,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 1680,-

 • BRYST & MAGE Pris 3600,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 2520,-

 • Armer Pris 3900,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 2730,-

 • BEN & ARMER Pris 8000,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 5600,-

 • RUMPE Pris 2400,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 1680,-

 • BEN Pris 5500,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 3850,-

 • SKJEGG Pris 2400,-

  Pris pr behandling ved kjøp av pakke på 6 behandlinger: 1680,-