Juvederm

Juvéderm (fillerbehandling)

Min Hudklinikk tilbyr Juvederm slik at du kan gjenopprette hudens volum, slette rynker og folder i ansiktet og gjenvinne leppenes utseende. Juvederm er en filler som føres inn i huden gjennom tynne, små nåler og sluttresultatet kan minne om effekten av en facelift, men er helt uten kirurgi. Selve behandlingen tar ikke lenger tid enn 15-30 minutter, og effekten varer vanligvis mellom 6-12 måneder.

Vi i Min Hudklinikk vet hvor urettferdig det kan føles med linjer i ansiktet. Juvederm er klinisk dokumentert når det kommer til å redusere aldringstegn og å gjenfukte huden på en effektiv måte. Denne serien med fillers er ekstremt populær, mye fordi geleen glir rett inn i huden og gir et jevnt, naturlig og følbart resultat umiddelbart etter behandling.

Det er hyaluronsyre-molekyler som er virkestoffet til Juvederm, disse er svært like kroppens egne hyaluronsyre. Sammen med elastin og kollagen er hyaluronsyre en viktig komponent i hudens bindevev, og det er på denne måten at denne behandlingen fungerer godt overens med huden. I tillegg inneholder Juvederm 0,3% av bedøvelsesmiddelet Lidokain, dette gjør at behandlingen som regel føles relativt smertefritt.

Det er veldig liten risiko for bivirkninger ved bruk av Juvederm. Noe ømhet og hevelse i området rundt injeksjonen må regnes med, men dette varer normalt sett ikke lenger enn 1-3 dager.

Dersom du har noen spørsmål rundt behandlingen eller lurer på om dette er den rette behandlingen for deg og din hud, kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi i Min Hudklinikk er her for å hjelpe deg, og vi vil gjerne dele det vi kan av kunnskap for at du som kunde skal føle deg forstått og ivaretatt.