Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Acticlear Foam Cleanser

435 kr

En virkningsfull rens som fjerner smuss og overflødig talg. Egner seg godt mot fet hud og urenheter. Rensen inneholder mandelsyre og PHA-syre som gir en forsterkende effekt på andre Elixir-produkter, men er skånsom mot huden. Kan også brukes som kroppsvask på rygg og overkropp.

På lager

Leveres i postkassen eller på dørmatten.
1-3 virkedager leveringstid.

Acticlear Foam Cleanser kan brukes alene eller som en del av et hudprogram. Masser en liten mengde inn med lunkent vann morgen og kveld. Vask deretter godt av. Unngå kontakt med øynene. To ganger per dag kan bli sterkt for noen. Tilpass etter egen hudtilstand og reaksjon.

Glukonolactone er en PHA syre som fjerner døde hudceller, og virker antiinflammatorisk og fuktighetsgivende.

Mandelsyre er en fruktsyre som fjerner døde hudceller som tetter porer og i tillegg eksfolierer porelinningen og tømmer porene for talg. Den virker også antibakteriell og antiinflammatorisk.

Betaine/trimethylglycine gir en mild, men god og avfettende effekt uten å virke for uttørrende. Den brukes også på sårbehandling for å rense uten å irritere og er derfor egnet for sensitiv hud.

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Gluconolactone, Mandelic acid, Olive oil PEG-7 esters, Glyceryl laurate, Sodium Chloride, Niacynamide, Polyglyceryl-3 PCA, Hyaluronic acid, Glycerin, Disodium edta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Tilleggsinformasjon

Hudtilstand

Fet hud, Kombinasjonshud

Merke

Elixir Cosmeceuticals

Størrelse

150 ml

Omtaler

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Acticlear Foam Cleanser”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *