Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Acticlear

845 kr

En lett gel som motvirker rødhet, ujevn pigmentering og uren hud. Inneholder 15 % azelainsyre som er den mest brukte ingrediensen i USA mot hudsykdommen rosacea. Kan brukes som serum for de med pigmentforandringer og tørre hudtilstander. Egner seg også som krem for ungdom med urenheter eller menn med grovere hudtype. Har en skånsom peeling-effekt som samtidig tilfører fuktighet og har antibakterielle egenskaper.

Kun 2 på lager

Leveres i postkassen eller på dørmatten.
1-3 virkedager leveringstid.

Brukes hver kveld. Kan gi lett tørrhet i starten. Legg gjerne Niactil 4% eller annen fuktighetskrem over for å motvirke dette. For optimalt resultat brukes Actilclear om natten og Niactil 4% om dagen. Kombineres med solbeskyttelse, spesielt om sommeren.

Azeloglycine: En unik syre som er både vann og fettløselig. Azeloglycine motvirker hudormer, normaliserer hudfargen og reduserer rødhet. Virkestoffet har vist seg å ha en meget god effekt på hud som plages av Rosacea.

Agua, Butylene Glycol, Diethylhexyl Carbonate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Squalane, Ammonoium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, pH:7,2-

Tilleggsinformasjon

Hudtilstand

Fet hud, Pigmenter, Rødhet og rosacea

Merke

Elixir Cosmeceuticals

Størrelse

60 ml

Omtaler

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Acticlear”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *