Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

BB Light

695 kr

Egnet solbeskyttelse ved behandling av hyperpigmentering. Feilkorreksjon for hudfototypene I – III.

For å kjøpe dette produktet krever det at du har gjennomgått en telefonkonsultasjon med oss. Ring oss på +47 944 20 544 for en gratis konsultasjon.

Har du allerede gjennomgått konsultasjon, kan du oppgi passordet her:

Leveres i postkassen eller på dørmatten.
1-3 virkedager leveringstid.

For permanent bruk, to eller tre ganger om dagen, avhengig av hudens behov og eksponering for solen. Det er viktig å bruke den hver dag for å beskytte huden mot de skadelige effektene av ultrafiolett stråling på hudvevet.

Påfør små doser jevnt med fingrene eller bruk en sminkesvamp hvis mulig. Fuktighetskrem trenger ikke påføres på forhånd, men er mulig hvis huden din trenger det, og i så fall påfør MELINE 04 B.B. cream når den har absorbert.

De aktive ingrediensene kombineres for å hydrere og revitalisere hudvevet, sammen med å beskytte det mot ultrafiolett strålingsaktivitet.

Water · Diethylhexyl Adipate · Octocrylene · Polyglyceryl-3 · Methylglucose Distearate · Dicaprylyl Ether · Caprylic/Capric Triglyderide · Oryza Sativa Bran Oil · Butyl Methoxydibenzoylmethane · Glyceryl Stearate · Tocopheryl Acetate · Aluminium Hydroxide · Rosa Moschata Seed Oil · Biotin

Tilleggsinformasjon

Hudtilstand

Alle hudtyper

Merke

MeLine

Størrelse

30 g

Omtaler

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Beskyttet: BB Light”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.