Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Hydro Screen Hydration Serum

980 kr

Et serum med avansert teknologi som gir umiddelbar intens fuktighet til huden, fremmer kollagenproduksjon og reduserer utseendet på fine linjer og rynker. Påføres på ansiktet og kroppen for et mykt og ungdommelig utseende! Absorberes på kort tid til en myk matt overflate. Perfekt som det siste trinnet i dine hudpleierutiner morgen og kveld for å forsegle fuktigheten i huden din. Du vil også elske gløden den gir!

Tomt på lager

Leveres i postkassen eller på dørmatten.
1-3 virkedager leveringstid.

Slik gjør du: Morgen & Kveld Påføres på ren hud etter bruk av NASSIFMD Rens. 2-3 dråper påføres på ansikt, hals og décolleté, etter bruk av NASSIFMD Rens. Kan også påføres som siste trinnet i dine hudpleierutiner morgen og kveld for å forsegle fuktigheten i huden din.

Nøkkel ingredienser: Ceramosides HP, Hyaluronic Filling Spheres, Lipochroman, Retinol Molecular Film Fluid, *Sytenol A, Vitamin E

*Sytenol® A gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivitet, rødhet og flassing. Den kan brukes om sommeren og den kan brukes på sensitiv hud.

Tilleggsinformasjon

Hudtilstand

Tørr hud, Linjer og rynker

Merke

NASSIFMD

Størrelse

50 ml

Omtaler

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hydro Screen Hydration Serum”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *