Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Bli fin til julebordet

Som Jokke & Valentinerne synger: «Her kommer vinter’n. Her kommer den kalde fine tida!» – og med den kommer også jula. Nazimah fra Min Hudklinikk gir oss tips til årstiden – ikke minst til julebordsesongen.

Vinterhalvåret her oppe i nord er en kraftfull årstid med mye vær og vind. Ettersom luften er tørrere og vi holder oss mer innendørs, er det alfa omega for hår og hud med litt ekstra pleie og fuktighet. Og snart er det jul og julebordsesong! Skal det da være feil å pynte seg litt ekstra? Svaret er nei – og hva med å unne seg en time eller to med rent velvære?

Vi slo av en prat med våre lokale fagfolk på området. Først ut er daglig leder for «Min Hudklinikk», Nazimah Latif.

– Norsk vinter krever at du tar godt vare på kropp og sjel. Klimaet her tørker ut huden. Ikke minst fordi vi er mer inne, fyrer peisen og setter på varmeovner, vil huden trenge mer fuktighet. Nå har vinterproduktene våre kommet, så det er bare å ta en tur innom. Vi guider og hjelper deg med det du måtte trenge.

Nazimah, som alltid er like blid og imøtekommende, tipser oss for eksempel om at det er viktig å bruke solfaktor når sola titter frem – også på vinteren. Sola kan være veldig sterk, og vi nordboere har som regel mindre pigmenter enn folk som bor lenger sør. Hennes anbefaling er at du smører deg ofte, gjerne med lav faktor.

– Høyfaktor-krem har faktisk mye kjemikalier som kan skade huden din.

Vinter betyr jo også at vi nærmer oss julebordsesong. Har du noen gode tilbud til lørenbeboerne?

– Førjulstiden kan by på mye mas og jag. Noen og hver kunne kanskje trenge å stresse ned med litt massasje? Ut hele november har vi tilbud på 15 minutters massasje for bare 150 kroner (kan kun kjøpes én gang).

Og skal du pynte deg til julebordet? Ja, da kan vippeløft og manikyr gi deg den ekstra lille piffen, avslutter Nazimah.

Du finner tips om ulike behandlinger – alt etter ønske og behov – på http://minhud.no/.

Se flere innlegg