Min Hudklinikk – ditt velvære

1. juni åpnes en ny hudklinikk i Lørenveien 44. Her er god kundeservice alfa omega.

Et lenge etterlengtet tilbud er endelig tilbake på Løren

«Ja, vi gleder oss stort over å kunne tilby Lørens befolkning det ypperste innen hudpleie. I første omgang blir vi tre ansatte, som alle har lang erfaring og høy kompetanse på ulike felt innenfor hudpleie» – forteller eier og daglig leder Nazimah Latif (40).

I tillegg til generell hudpleie, vil den nye hudklinikken på Løren tilby alt fra laserhårfjerning, microneedling, kjemisk peel, voksing, farging av vipper, til medisinsk behandling, botox og filler injesering – og til og med sminking til bryllup og fest, utført av makeupstylist Saima.

Saima har jobbet med make-up i mange år, og har den erfaringen som skal til for kanskje å roe ned en spent og forventningsfull brud – og gi henne den beste «looken» på hennes store dag. I tillegg utfører hun voksing, fuktighetsbehandling og sist, men ikke minst; napping med tråd av overleppe og bryn.

Og mens sjefen for klinikken, Nazimah, primært skal ta seg av avansert hudpleie, som laserhårfjerning – og det med markedets beste maskiner, samt alt det administrative – er det kosmetisk sykepleier Neda som har ansvaret for injeksjonsbehandlinger.

Nazimah er definitivt rett dame på rett plass. Helt siden 2008 har nemlig den blide og svært så imøtekommende damen fra Vestli i Oslo vært i faget. Tidligere drev hun den anerkjente Oslo Hud & Laser klinikk på Linderud, og nå starter hun altså en flunkende ny klinikk på Løren.

Lite er overlatt tilfeldighetene når Lørens nye hudklinikk åpner dørene 1. juni klokken 18.00. Som seg hør og bør blir det en «grand opening», med mange gode tilbud du ikke vil gå glipp av.

Vi gratulerer Nazimah og hennes medarbeidere med nyåpningen, og ønsker dem hjertelig velkommen til nabolaget!

Bestill time her

Se flere innlegg

Kategori