Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Min Hudklinikk får toppkarakter

Møt lørenbeboerne Amela og Simone. De vant Facebook-konkurransen vi hadde i samarbeid med Min Hudklinikk – og jentenes svar på spa-behandlingen er entydig: Terningkast seks!

Fredag 14. september var altså dagen for litt luksus og selvpleie for småbarnsmødrene fra Løren. Og ingenting er jo bedre enn det, i en ellers så hektisk hverdag.

Hva slags behandling fikk dere, og ga det mersmak?

– Vi fikk deilig Hydrafacial ansiktsbehandling og manikyr. Det var helt utrolig! Og hvilken service du får på denne klinikken! Her tilpasser de behandlinger til den enkeltes ønsker og behov – og så er de så kunnskapsrike. Du får virkelig følelsen av å være godt ivaretatt, hos folk som vet hva de snakker om. Stiller du et spørsmål får du utfyllende og gode svar, sier tvillingmammaen Amela – som nettopp har flyttet til Løren.

– Ja, vi flyttet hit i juni, og jeg syns det er så flott å kunne ha slike servicetilbud som Min Hudklinikk i umiddelbar nærhet av hjemmet mitt. Ingen tvil om at jeg skal tilbake å ta flere behandlinger her. Har også satt i gang jungeltelegrafen, og fortalt venninnene mine om stedet. Jeg kan virkelig anbefale et besøk i denne oasen av velvære, avslutter en storfornøyd Amela.

Tvillingmamma nummer to, Simone supplerer:

– Det er som om jeg skulle sagt det selv. Dette var helt topp! Behandlingen var helt perfekt for min hud, og det som er så fint er at de nå også har fått flere tilbud jeg kunne tenke meg å benytte meg av. For eksempel behandling av vipper og negler. Veldig deilig å ha et slikt tilbud i nabolaget, og slippe å reise helt til byen.

Klinikken som ligger i Lørenveien 44 tilbyr det ypperste innen hudpleie, og har et mangfold av behandlinger. Siste tilskudd på «menyen» er flere forskjellige typer massasje. Enten du har vondt i ryggen … eller kanskje bare trenger å myke opp stive skuldre etter en lang arbeidsdag.

Her handler det om høy kompetanse, velvære i innbydende lokaler og sist, men ikke minst – god service!

Bestill time her

Se flere innlegg