Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Sulfactil

750 kr

En virkningsfull krem som behandler akne, rødhet, rosacea og seboreisk eksem. Produktet er basert på svovel og kan brukes lokalt på problemområder. Motvirker og demper både betennelser og inflammasjoner med svært god effekt.

Tomt på lager

Leveres i postkassen eller på dørmatten.
1-3 virkedager leveringstid.

Brukes hovedsakelig om kvelden. Et av de få produktene som alltid skal påføres direkte på huden etter rens. Smøres i tynt lag. Kan med fordel brukes lokalt på problemområder. Anbefales å bruke Niactil 4% over Sulfactil for å dempe den uttørrende effekten som svovel kan ha. Brukes 3-6 kvelder per uke.

Svovel: Inneholder 5 % konsentrasjon av svovel. Flere kliniske studier viser at svovel i denne konsentrasjonen er et effektivt virkestoff mot rød, fet, irritert og uren hud. Svovel er et naturlig mineral som motvirker dannelse av bakterier i huden og har en lett keratolytisk (oppløsende) effekt på det øverste hudlaget.

Aqua, Sulfur, Polyglyceryl-10 dipalmitate, Propanediol, Neopentylglycol Dicaprylate/Dicaprate, C13-15 alkane, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, Polyglyceryl-3 Beeswax, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Be

Tilleggsinformasjon

Hudtilstand

Fet hud, Sensitiv hud, Rødhet og rosacea

Merke

Elixir Cosmeceuticals

Størrelse

60 ml

Omtaler

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sulfactil”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *