Laserhårfjerning menn

Min hudklinikk tilbyr en tilnærmet smertefri og skånsom hårfjerning med laser utført av helsepersonell med lang erfaring. Det er en rask og effektiv prosedyre utført med verdensledende teknologi gjennom nyheten Soprano Titanium laseren. Våre spesialister har flere års erfaring noe som resulterer i god effekt uavhengig av hudtype.

Hårfjerning med laser (Soprano Tinium)

Min hudklinikk tilbyr en av markedets beste laserbehandlinger som blir utført av helsepersonell med lang erfaring. Det er en rask og effektiv prosedyre utført med gullstandard laseren Soprano Titanium. Våre spesialister har flere års erfaring noe som resulterer i god effekt uavhengig av hudtype.

Det brukes mye tid på barbering eller annen type hårfjerning. Årsaken til dette er svært individuell, og spennet strekker seg fra estetiske grunner til faktiske plager med hårvekst. Hos oss i Min Hudklinikk bruker vi den anerkjente Soprano Titanium for fjerning av uønsket hårvekst. Det finnes mange grunner til at vi bruker denne maskinen fremfor andre.

Den er blant det nyeste og beste på markedet, den gjør en grundig jobb for langtidsreduksjon av hårvekst i ansikt og på kropp, den kan kun brukes av godkjent helsepersonell, man opplever mykere hud året rundt etter behandling, den passer til alle hudtyper og den kan behandle alle områder på kroppen (med unntak av rundt øynene).

Før selve hårfjerningen med laser ønsker vi at du har en konsultasjonstime. Dette virker nyttig både for deg som kunde og for oss som behandlere, og er for å kartlegge dine ønsker og sette dem sammen med et behandlingsforløp designet for deg og din hud.

Selve behandlingen foregår ved at laserstrålen sin energi varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten slik at hårroten kan ødelegges. Maskinen vil kjøle ned huden samtidig som den gradvis varmer hårroten, dette gjør at behandlingen nærmest er smertefri i motsetning til mange andre hårfjerningsteknikker. Noen opplever at huden og hårsekkene reagerer i form av irritasjon etter en behandling, området kan bli rødt og føles noe solbrent. Dette er helt normale reaksjoner, og de forsvinner igjen etter kort tid.

Etter hver behandling vil mellom 10-25% av hårene forsvinne, og allerede etter 1-2 uker vil det være mulig å se de første tydelige resultatene gjennom at hårene vokser tregere og til slutt faller av. Et forventet sluttresultat ved bruk av denne teknikken og maskinen vil være opptil 90% permanent hårreduksjon. Det er nødvendig med flere behandlinger, vi i Min Hudklinikk sier at 6-9 behandlinger vil være nok.

Hvis du vurderer behandling er det noen ting vi i Min Hudklinikk mener det kan være greit at du vet før behandlingen:

 • Vi anbefaler ingen sol, solarium eller selvbruningskrem 4 uker før og etter behandling.
 • Voksing eller napping bør avsluttes de siste fire ukene før behandling ettersom laseren kun virker på hårsekker med hår.
 • Området som skal laserbehandles må være nøye barbert.
 • Hudkremer som inneholder fruktsyrer, A-vitaminsyre osv. bør ikke brukes de siste dagene før behandling.
 • Dersom du bruker medisiner som gjør huden ømfintlig for lys kan dette øke risikoen for brannsår, og det anbefales derfor ikke.

Bestill gratis konsultasjon og få inntil 50% rabatt på hårfjerning

Priser for hårfjerning med laser

Priser per behandling
 • HEL RYGG & SKULDRE Pris 3900,-
 • BRYST Pris 2800,-
 • BRYST & MAGE Pris 3900,-
 • ARMER Pris 2900,-
 • KINNBEN Pris 1600,-
 • NAKKE OG HALS Pris 1800,-
 • ØRER ELLER NESE Pris 1100,-
Kategori