Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Rynkebehandling

Rynkebehandling med muskelavslappende injeksjon

Rynkebehandling med muskelavslappende injeksjon brukes til å fjerne dynamiske rynker som gir uønskede bevegelser i ansiktet, som for eksempel smilerynker, pannerynker og sinnarynken.

Muskelavslappende injeksjoner brukt til kosmetiske injeksjoner, består av et bakterielt protein som forekommer naturlig, men som er kvalifisert som et legemiddel. Det virker ved å blokkere nerveimpulsene mellom nerve og muskel. Dette hindrer frigjøring av acetylcholin i nervesynapsene som igjen forhindrer videreføring av nervesignaler til musklene og vil dermed hindre muskelkontraksjon som skaper linjer og rynker. Dette vil få huden til å glattes ut.

Estetisk behandling med muskelavslappende injeksjoner er rettet mot spesifikke muskler eller regioner for å glatte ut rynker/linjer.

De vanligste behandlingsområdene for reduksjon av rynker i ansiktet er:

  • rynker i pannen
  • sinnarynken mellom øyenbrynene
  • kråketærne/ smilerynker på utsiden av øynene
  • bunny lines, neserynker
  • dynamiske linjer på overleppen

Andre behandlingsområder med muskelavslappende injeksjoner:

Visste du at muskelavslappende injeksjoner også kan brukes til andre behandlinger enn bare rynkebehandling? Trenger du en lett hudoppstramming for å gi ansiktet et løft og motvirke aldringstegn?

De muskelavslappende injeksjonene får de behandlede musklene til å slappe av. Dermed kan vi for eksempel behandle “surmunn” slik at munnvikene igjen peker oppover og gi et gladere uttrykk eller løfte øyenbrynene for et mer våkent uttrykk. Vi kan også gi ansiktet et løft og motvirke aldringstegn.

Face-slimming

Behandlingen gjør at massetermuskelen slapper av og etter hvert blir mindre i størrelse, på denne måten formes ansiktet og ansiktsformen vil se smalere ut/face-slimming.

Microtox / Facelift

Under behandlingen injiseres det en uttynnet mengde muskelavslappende injeksjon overfladisk i huden, fordelt i ytterkantene av ansiktet. Dette kan gjøres fordi det med
årene blir er en ubalanse mellom levator- (drar oppover) og depressormusklene (drar nedover) i ansiktet.
Resultatet gir et løft og mer naturlig uttrykk, huden blir glattere og strammere, finere linjer reduseres og porer i huden minskes uten at mimikken forsvinner helt.

Behandlingen reduserer også ansiktssvette og utskillelsen av olje, noe som gir en renere hud med mer glød.

Nefertitiløft

En stram platysmamuskel (langs halsen) kan dra huden langs kjevepartiet nedover og kjeven blir mindre markert. Ved behandling med botox i platysma blir muskelen avslappet og trekkes naturlig oppover, dette skaper en mer definert kjevelinje.
Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med microtox.

Øyebrynsløft

Her får øyenbrynene et løft. Du kan velge å løfte hele brynet eller deler av det. Når de behandlede musklene, orbicularis oculi og musklene i deler av glabellakomplekset, som trekker øyenbrynene nedover blir avslappet får øyenbrynet et løft og du får et mer våkent blikk.

«Sur» munn/ nedovervendte munnviker

Injeksjonsbehandlingen lammer depressor anguli oris muskelen som trekker munnvikene nedover, dette resulterer i at munnvikene rettes ut og du får et gladere uttrykk.

«Appelsin» hake/ stram hake

Stram mentalis muskel kan gjøre haken for stram. Huden blir ruglete og ujevn ved bruk av ansiktsmimikk, spesielt når man snakker. Injeksjon i denne muskelen vil gjøre at den slapper av og hakepartiet vil få glattere hud og bli mer markert.

Gummy smile

Gummy smile vil si at sjenerende mye tannkjøtt vises når en person smiler eller ler. Ved denne behandlingen svekkes den da overaktive levator labil superioris alaeque nasi muskelen som gjør at leppa trekkes for langt opp, dermed senkes leppen ned og man viser mindre tannkjøtt når man smiler.

Behandlingen

Behandlingen tar vanligvis mellom 15-20 minutter. Injeksjonspunktene merkes med en hudblyant og området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier
trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en tynn sprøyte. Det oppleves lite ubehag under behandlingen da sprøytespissen er svært tynn. Hvor mange injeksjoner du trenger vil avhenge av området som skal behandles.
Du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Hudrødme, små hevelser, ømhet og
forbigående hodepine er vanlig etter behandlingen og vil som oftest forsvinne i løpet av noen dager.

Effekt av behandlingen

Graden av muskelavslapning som oppnås avhenger av kundens ønske om å bevare delvis funksjon i området.
Ønsker du minimal bevegelighet anbefaler vi 3 behandlingsområder da de ulike muskelgruppene er i et kontinuerlig samspill.

Allerede etter 3-5 dager vil du se at rynker/linjer er redusert. Maks effekt er to uker etter behandling. Musklene i behandlingsområdet vil bli helt eller delvis lammet i 3-5