Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Fettreduksjon

Fettreduksjon og cellulittbehandling med enzymer

Pbserum medical er en enzymbehandling som består av lipase, kollagenase og lyase i ulike styrker, i kombinasjon med hyaluronsyre. Dette er en innovativ linje av injeksjonsprodukter som bringer den nyeste og sikreste løsningen for fagpersoner på markedet. Serumbehandlingen bryter ned fettstoffer og polysakkarider og stimulerer til ny collagensyntese.

Dette gjør behandlingen svært effektiv på overskuddsfettansamlinger og cellulitter. Enzymene for fettreduksjon brukes til fjerning av lokale fettansamlinger på bestemte områder som f.eks

  • Kinn, hals og dobbelthake.
  • Fettposer/ødemer under øynene.
  • Redefinering av kjevelinje.
  • Mage, lår og rompe.

Behandling av cellulitter med kollagenase kan brukes på områder på hele kroppen, men er spesielt populær for behandling av cellulitter og løs hud på

  • lår og mage
  • oppstramming av rompe
  • løs hud på hals og overarmer.

Serumet er 100% biologisk og inneholder ingen legemidler eller tilsetningsstoffer.

Behandlingen

Behandlingen tar vanligvis mellom 30-45 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en svært tynn nål i ulike lag i fettvevet og i huden. Hvilken mengde som injiseres og hvilken teknikk som brukes avhenger av området som behandles.

Etter behandlingen

Unngå fysisk aktivitet de neste 24-48 timer etter behandlingen. Reduser inntak av karbohydrater. Bruk solkrem. Ikke bruk svømmebasseng eller badstu.

Effekt av behandlingen

Resultatet ses tidligst 10 dager etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene. Best resultat oppnås etter 3 behandlinger med 14 dagers mellomrom. Effekten er langvarig, men fettansamlingene vil øke igjen om du går opp i vekt. Etterkontroll gjøres etter 6 uker og 6 måneder.

Bivirkninger

De vanligste bivirkninger er rødhet og hevelse og i sjeldnere tilfeller noe smerte og ubehag i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av 4-72 timer.

Hvem kan ikke behandles

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med pbserum. Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.