MicroNeedling

For Min Hudklinikk er sunn hud og kvalitet i fokus!

eDERMASTAMP®

En avansert form for microneedling – hudforbedrende behandling helt uten kirurgi. Dette er en behandling med dokumentert god effekt.

Behandling med eDermastampt er anbefalt for:

  • Arr/aknearr
  • Slapp og solskadet hud
  • Linjer/rynker/store porer
  • Pigmentflekker
  • Akne
  • Brannskadet/uelastisk hud

Microneedling gir best resultat i kombinasjon av peeling

Den profesjonelle microneedling prosedyren er utviklet for å stimulere ny vekst av kollagenfiber i hudlaget dermis, som ligger under hudoverflaten. Behandlingen med microneedling er egnet og effektiv for alle hudtyper for å redusere arr, rynker, cellulitter, i tilleg til at den generelt forbedrer hudtone og tekstur.

Profesjonell microneedling anses for å være en av de tryggeste behandlingsmetodene for naturlig hudpleie.

Hvordan fungerer dermastamp?

Dermastamp lager mange og tynne kanaler inn i epidermis og dermis, samtidig bruker vi hylaronsyre, peptider og vitaminer som penetreres helt ned i dypet og virker oppbyggende. Denne perforeringen av huden lager ingen skader i huden, men huden blir lurt og tror den blir skadet, og responderer umiddelbart og frigjør vekststoffer. Huden leges og nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden blir strammere.

Det påføres en reparasjonskrem under behandlingen for å bidra til å binde fuktighet og redusere rekonvalesenstid.

Behandlingen avsluttes med avkjølende maske.

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?

Resultatet er naturligvis individuelt, og noen av våre kunder ser ikke resultatet før 3-4 måneder etter en kur av behandlinger. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandlingen, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse, samt redusere finer linjer og rynker. Min Hudklinikk bruker også bildedokumentasjon slik at det kan virke lettere å se faktiske resultater underveis.

Hvor lang er nedetiden?

Huden kan føles litt hoven og  vil se litt rød et par dager. Det kan også føles som at huden flasser litt og det anbefales å bruke godt med anbefalt reparerende krem og solkrem.  Du kan likevel gå på jobb neste dag.

Kan det blir utført på en hvilken som helst hudfarge?

Siden vi ikke bruker varme, kan eDermastamp brukes på hvilken som helst hudfarge og hudtype.

Hvor mange behandlingsbehov trenger jeg?

Antall behandlinger som er nødvendig, avhenger av problemet som behandles: Vi anbefaler en kurbehandling på 4-6 behandlinger for et optimalt resultat. Intervall mellom 4-8 uker.

Hvem kan behandles, og hva er bivirkningene?

Behandling med Dermaroller har få bivirkninger, og det skal ikke være noe problem å dra tilbake på jobb samme dag eller dagen etter. Huden du har behandlet vil være noe rosa i fargen og kan føles litt ru i et par dager etter behandlingen, og det kan se ut som du er solbrent. Bruk derfor alltid en god solkrem med minimum faktor 30 de første dagene.

Min Hudklinikk er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende. Vi håper å høre fra deg!

Kategori