Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Skinbetter peel

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle Skinbetter Science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid.

Banebrytende vitenskap er drivkraften bak alle Skinbetter Science-formuleringer. Teamet med estetiske eksperter har en omfattende kunnskap om hudaldring og hva som skal til for å motvirke effektene av tid. To eksklusive og innovative teknologier skiller Skinbetter Science-produkter fra andre hudpleiemerker – den revolusjonerende Interfuse™–teknologien leverer hudfornyende ingredienser der de trengs, raskt og dypt med stor presisjon. I tillegg er AlphaRet en kraftfull retinoid-teknologi som motvirker hudaldring og gir maksimal hudfornyelse med liten eller ingen irritasjon. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud som gjenspeiler skjønnheten i vitenskap.

Vi tilbyr også salong peelinger fra Skinbetter Science. Før en salong peeling er det helt nødvendig å forberede huden (preppe huden). Dette gjøres ved bruk av spesielle produkter fra Skinbetter Science i 3-4 uker før behandlingen.

Effektiv behandling utviklet for et bredt spekter av hudtyper!

Peelingene inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien.

Resultatet gir synlige hudforbedringer! Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling!

Behandlingen anbefales som en kur på 6 stk behandlinger – 1 gang i uken for optimalt resultat.

Finnes i styrkene 30% og 50%. Er du usikker på hvilken peel du skal velge, kan terapeuten avgjøre det sammen med deg.

Vi anbefaler å forbehandle huden med produktene fra Skinbetter Science i minst to uker før behandling for optimalt resultat.

Dette er en ny prisbelønt serie som setter en helt ny standard innen profesjonell hudpleie med fokus på kliniske resultater og banebrytende vitenskapelig avanserte formuleringer.