Hårfjerning med voks

Vi tilbyr helkroppsvoksing for både kvinner og menn. Vi har fokus på å gi deg en så god opplevelse som mulig. For å sikre at behandlingen din blir 100% bra er det også viktig for deg å vite litt mer om hva vi gjør og hva du bør gjøre både før og etter behandlingen.

Behandling med voks

Vi tilby deg som kunde en grundig, profesjonell og hygienisk behandling med voks. Vi har videre stort fokus på å ha det beste utstyret på markedet for å kunne gi deg den beste behandlingen mulig.

Vi vet at dersom det er første gang du skal vokse, kan konseptet virke som en skummel tanke. Vi er her for å støtte deg og gi deg all den informasjonen du måtte trenge på forhånd og i etterkant av behandlingen. Det er veldig viktig for oss at du som kunde skal føle deg ivaretatt og trygg hos oss.

Våre produkter og teknikker innen hårfjerning med voks sikrer en rask, grundig, hygienisk behandling

Voksen vår kommer også med herlige aromaterapeutiske dufter som vanilje, friske bær og lavendel som garantert vil få dine tanker over på helt andre ting enn voksing!

Stripsfri voks

Hos oss bruker vi kun stripsfri voks på alle sensitive områder som ansikt, armhuler og intimvoks (bikini, brasiliansk). Vi legger først et tynt lag med olje på huden som fungerer som en barriere mellom hud og voks. Dette fører til at voksen ikke sitter fast i huden og din behandling hos oss blir mer behagelig enn med andre mer tradisjonelle voks typer.

Unngå barbering, fjern hår med voks

Mange tar til takke med barbering som tiltak mot hårfjerning, men voksing er likevel ofte en lurere vei å gå. Resultatet av voksingen varer i opptil 4 uker, håret vokser ikke like tykt ut igjen etter voksing og du vil merke en stor positiv forskjell når det kommer til kløe og inngrodde hår.

Før du kommer til en voksbehandling hos oss

Det er viktig at du ikke barberer deg på 14 dager før voksing slik at alt av hår er oppe når behandlingen finner sted. Dette er helt normalt, og vil bare skje de første gangene man vokser. Vi anbefaler også alle å skrubbe området som skal vokses før behandling, dette er for at så mange som mulig av hårene skal komme opp før voksingen og det gjør at du vil få et bedre resultat. Etter behandlingen anbefaler vi i Min Hudklinikk at du venter 3-4 dager før du skrubber det nyvoksede området igjen.

Hos oss i Min Hudklinikk bruker vi utelukkende stripsfri voks fra Lycon på alle sensitive områder. Vi legger først et tynt lag med olje på huden, denne oljen fungerer da som en barriere mellom hud og voks og gjør at voksen ikke sitter fast i huden. Behandlingen din hos oss blir dermed mer behagelig enn med bruk av andre mer tradisjonelle typer voks.

Kategori