Gratis frakt | Rask levering | Hent i butikk

Permanent make-up

Permanent makeup er en semipermanent make-up som har en 3D effekt i huden. Den er relativt ny på markedet, og vi er stolte av å tilby dette hos oss i Min Hudklinikk.

Hva er microblading?

Vi perfeksjonerer bryn ved å tilføre huden pigment gjennom bruk av et tynt blad som består av en rekke tynne små nåler. Pigmentet blir ført inn i overhuden. Dette er nærmere hudoverflaten enn ved en vanlig tradisjonell tatovering. Stråene vi lager er tynne og ser naturlige ut.

Hvem passer Microblading for?

Dette er en behandling som er ideell for alle som ønsker å framheve brynene sine på en naturlig måte. Alt fra de som har så kalte ”gap” imellom hårstråene etter for mye napping, de som har mistet hår eller de som bare ønsker å definere sin naturlige form på brynene.

Velg form og farge på Microblading

Form og farge velger du sammen med din terapeut slik at det matcher din naturlige hårfarge og ansiktsform. Når behandlingen er ferdig vil fargen være 40-60% mørkere enn de vil bli i løpet av 4-8ukers tid.

Etter 4-6 uker er det anbefalt med runde to. Fra første til andre runde kan brynene forandre seg noe da det alltid er uklart hvordan akkurat din hudtype tar imot pigmentet og hvordan de gror seg til. Derfor er behandling nummer 2 viktig slik at vi i Min Hudklinikk kan perfeksjonere brynene dine sammen med deg.

Resultatet er naturlig fyldige bryn som varer alt fra 1-3 år.

Det er anbefalt å ta en refill innen 1 år dersom man ønsker å holde de best mulig vedlike.

Instruksjon på etterbehandling av Microblading:

Etterbehandling er viktig for å kunne vedlikeholde brynene best mulig. Min Hudklinikk ønsker at du som kunde skal oppleve best mulig resultat, og vi er derfor opptatt av å opplyse om hvordan du kan få til dette.

Området som er behandlet vil føles ømt og rødt noen dager etter behandling. Dersom det kommer skorpe på brynene skal du IKKE skrape/dusje/vaske dette vekk på noen som helst måte.

Det er viktig at det faller av naturlig uten noe hjelp fra deg. Dersom det skjer vil skorpen ta med seg mye av pigmentet. Derfor anbefaler vi deg å ikke røre området som er behandlet da det kan gjøre fargen ujevn ettersom skorpene kan ta med seg pigment. Dette kan ta opp mot 7 dager. Området skal ikke utsettes for noe uhygienisk. Det er normalt at fargen vil fade 30-40% lysere når de er ferdig grodd. Det er viktig at du er tålmodig slik at resultatet til slutt vil bli naturlig.

24 timer etter behandling skal ikke noe være i kontakt med brynene dine, dette gjelder også sminke, ansiktskrem og såpe. Du skal også unngå dusj, trening, badstue og alt som kan føre til svette/økt blodsirkulasjon eller fukt på området. Dette er for å unngå bakterier som kan føre til infeksjon. Når 24 timer er gått skal du vaske brynene dine forsiktig morgen og kveld i 10 dager med nøytral såpe uten parfyme.

Du skal ikke utsette brynene dine for direkte sol, solarium, basseng, badstue, saltvann, dusjstråler direkte på brynene eller aktive kremer i 1 måned. Trening er tillat etter 10 dager men anbefalt å vente 1 måned ettersom det kan føre til mye svetting.

Dersom du følger disse instruksjonene vil sluttresultatet absolutt være verdt å vente på. Kontakt oss gjerne dersom du skulle ha spørsmål angående behandlingen. Min Hudklinikk er her for å hjelpe deg, og vi vil gjerne ta del i dette sammen med deg så du kan føle deg trygg på prosessen.