Visia Hudanalyse

Min Hudklinikk tilbyr visia hudanalyse som en inngang til videre behandling. Gjennom en slik 3D hudanalyse avdekkes hudens egentlige tilstand utover det en terapeut kan klare å se, og vi anbefaler derfor alle som vurderer behandling å gjennomføre en hudanalyse for å få riktig behandling og oppnå tilfredsstillende resultater.

Visia makinen foretar 8 ulike målinger av huden:

  1. Flekker
  2. Rynker
  3. Hudkonsistens
  4. Porer
  5. UV-flekker
  6. Brune flekker
  7. Røde områder
  8. Porfyriner

Vi i Min Hudklinikk vet hvor lett det er å glemme sin gamle hud underveis i et behandlingsforløp. Ofte kan utålmodigheten ta overhånd, og de positive resultatene kan bli vanskeligere å legge merke til. Dette er helt normalt og oppleves av veldig mange. Om du skulle føle det på denne måten tilbyr vi å ta et nytt bilde gjennom Visia maskinen der du kan få konkrete målinger på forbedringene som har skjedd. Dette kan bidra til å opprettholde motivasjonen, og dermed senke utålmodigheten. Grundig arbeid kan ta tid, men er absolutt verdt det i det lange løp.

Å følge en konkret og anbefalt plan gir deg gode resultater. Her hos oss i Min Hudklinikk er vi opptatt av å skape trygge rammer for deg som kunde, og gjennom Visia maskinen kan du få bli med på den helt konkrete reisen vi tar huden din med på. Vi anbefaler deg å stole på terapeuten din, og står med åpne armer for spørsmål du måtte ha underveis. Still krav til oss som for eksempel forventet tidsestimat og sluttresultat, og vi skal samarbeide med deg mot målet vårt.