Opptil 25% på våre

populære peelinger

Min Hudklinikk tilbyr peeling fra anerkjente merker Våre peelinger virker effektivt mot hudfornyelse og reparerer hudskader som for eksempel rynker, akne, akne arr, grov hud, grove porer og misfarging.

PIGMENTPEEL - MeLine

En pigmenteringspeel som bekjemper hyperpigmentering med veldokumenterte resultater! Pigmenteringene bleker og huden fornyer seg slik at den blir jevnere i farge, glattere og får gløden tilbake.

Nå: 1.500,- (Verdi 1.890,-)

ANTI-AGE PEEL - SkinBetter Science

Resultatet gir synlige hudforbedringer! Peelingen reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur, forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling!

Nå: 900,- (Verdi 1.290,-)

GREENPEEL

Utviklet på 100% naturlige virkestoffer, er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Har synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter, gusten hud og store porer.

Nå: 1.000,- (Verdi 1.390,-)

GLØDPEEL

Peel med C-vitamin som hovedingrediens, etterlater huden glødende og ren! Passer for deg som ønsker glød, vitalitet og forebygge hudaldring.

Nå: 850,- (Verdi: 1.190,-)

ANTI-AGE PEEL

PRX-peeling er den nye generasjonens TCA-peel for alle aldre og hudtyper. Den kan benyttes gjennom alle årstider. Behandlingen er tilnærmet smertefri og gir minimalt med flassing. Peelen motvirker og reduserer rynker, linjer, solskader, pigmenteringer, tørr hud, tapt elastisitet, sprengte blodkar og arr.

Nå: 1.500,- (Verdi 1.990,-)

Vi anbefaler alltid å gjenta en peeling 3-5 ganger for å optimal effekt. I tillegg til dette vil bruk av produkter forsterke effekten ytterligere.
Kategori