Injeksjonsbehandling mot rynker

Min Hudklinikk tilbyr medisinske injeksjoner. Injeksjonsbehandling kan brukes til mange ting, men de fleste kjenner injeksjonene som en motvirkning mot rynker i ansiktet.

Fjern sinnarynken gjennom injeksjoner

«Sinnarynken» mellom øynene, streker i pannen eller strålene ut fra siden av øynene, er normale steder å behandle. I tillegg til reduksjon av rynker kan injeksjoner også brukes mot cervikal dystoni, lat øye, muskelkontakturer, hyperhindrosis, kronisk migrene og blære dysfunksjon.

Fjern rynker i ansiktet med injeksjonsbehandlinger

Injeksjonsbehandlinger er effektivt mot rynker som kommer av egen bruk av musklene i ansiktet. Det som skjer er at produktet blokkerer de signalene som i utgangspunktet skal sendes til nervene slik at de ikke lenger kan trekke seg sammen. Det er altså dine dynamiske og muskelavhengige rynker som kan påvirkes av denne behandlingen. Gjennom injeksjonene vil rynkene glattes ut sammen med huden din.

Slik foregår selve injeksjonsbehandlinger

Selve behandlingen tar mellom 15-20 minutter, og gjennomføres gjennom injeksjoner som settes av en svært tynn sprøyte. Ettersom sprøytespissen er såpass tynn vil det være lite ubehag i behandlingen, noen beskriver smerten som et myggstikk. Hvor mange injeksjoner akkurat du trenger avhenger av hvor stort område det er som skal behandles.

Etter injeksjonsbehandling

For de aller fleste er det ikke noe problem å gå rett tilbake til jobb eller andre daglige gjøremål etter behandling. Min Hudklinikk sier at en de første 3-4 timene etter behandling ikke skal gni eller massere de behandlede områdene. Dagen etter behandling er det likevel lurt å bruke de behandlede musklene så mye som mulig for å oppnå et naturlig resultat. Du kan forvente deg å se endringer i huden din etter ca. 2-3 dager, og vi sier at det tar inntil 7 dager før du kan se den optimale effekten.

Etter disse 7 dagene kan du forvente at resultatene vil vare i 3-6 måneder dersom det er første gang du tar botox. For å opprettholde effekten anbefaler Min Hudklinikk at du gjentar behandlingen 2-3 ganger i året. Effekten av injeksjonene vil komme til å vare lenger etter hver ny behandling du foretar deg. Dersom du derimot ikke ønsker å gjenta behandlingen, kan vi betrygge deg med at rynkene dine hverken vil bli verre eller bedre enn før behandlingen.

Eventeulle bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av injeksjonsbehandling forekommer svært sjeldent. Den aller vanligste bivirkningen er at du kan føle ømhet eller få en liten bloduttredelse der injeksjonen har funnet sted. Utover dette finnes det ekstremt sjeldne tilfeller av muskelsvakhet, visjonsproblemer, feil i svelging eller snakking, problemer med å puste og tap av blærekontroll. Dersom noe av dette skulle skje er det viktig at du tar kontakt med lege umiddelbart, men sannsynligheten er minimal for at dette forekommer.

Bestill gjerne time idag

Dersom du har noen spørsmål vil vi i Min Hudklinikk gjerne at du tar kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på telefonen, og kan også møte deg for en konsultasjonstime dersom du er usikker på om for eksempel botox er rette behandlingen for dine rynker med tanke på din hud og din forventing. Vi vil gjerne at du føler deg trygg hos oss, og våre dyktige terapeuter ønsker å bruke all sin kompetanse for at du skal få en best mulig opplevelse.