Cosmelan mot pigmentering

Min Hudklinikk tilbyr Cosmelan mot pigmentering i huden. Behandlingen er et helt eget konsept spesielt utarbeidet for å være effektiv uten å skade huden din. Den arbeider på en helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger.

Behandlingen er også spesiell ettersom den innebærer kun en eneste behandling i salong, kombinert med en fortsettelse av behandlingen hjemme. Undersøkelser gjort rundt denne behandlingen viser at i 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene fullstendig, og at det allerede etter 7-10 dager vil være mulig for deg å se en tydelig forbedring av egen hud. Etter ca. 7-8 uker vil et optimalt resultat oppnås. I tillegg til fjerningen av pigmentflekker vil Cosmelan også bidra til å redusere fett- og talgproduksjon i huden samt minske porene, derfor er også behandlingen effektiv på aknehud med pigmenteringer.

Fordeler ved Cosmo Pigment peeling:

  • Kan brukes på alle hudtyper
  • Har en foryngende og utglattende effekt
  • Effektiv til redusering av akne-arr
  • Kan brukes året rundt, også på sommeren
  • Fjerner pigmentflekker
  • Inneholder ikke Hydraquinon

Cosmo Pigment Peeling behandlingen foregår slik:

Etter grundig avfetting av huden vil vi påføre en maske på huden din. Denne skal være på huden i 8-12 timer, alt ettersom hva slags hud du har.

Du blir sendt hjem med masken på, og vasker den selv av etter oppført tid. I etterkant av masken starter du med en vedlikeholdelsesprosess hjemme. Denne prosessen kan sees på som del to av selve behandlingen. Du får med den en krem hjem fra oss, og denne skal smøres på flere ganger daglig i opp til ett år. Det er viktig å ikke stoppe å påføre kremen selv om flekkene er borte fra huden din. Kremen har en forebyggende virkning, og minimerer risikoen for at de noen gang kommer tilbake.

Min Hudklinikk vil hjelpe deg med råd når det kommer til prosessen du skal utføre hjemme, og det er ingen risiko for bivirkninger sett at du følger din terapeuts råd.